ÜretimHaberleri

Şeker-İş'ten gıdada 'yerli ve milli üretim' çağrısı

Ordu Üniversitesinde yürütülen 2 yıllık çalışma sonrası, bölgede en çok avlanan balık türlerinden hamsinin biyoaktif özelliğinin yüksek çıktığı tespit edildi.

Üretim Akademisi: İnovasyon, Üretim, İşletme

171
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@uretimakademisi.com.tr

uretimakademisi.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları aa firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.