ÜretimHaberleri

Yılda binlerce hayvan pazarlayan Erzurum, et üretimine önemli katkı sağlıyor

Türkiye'nin "et deposu" olarak nitelendirilen kentte üretilen hayvanlar, sevk edildikleri şehirlerdeki çiftliklerde belirli canlı ağırlığı kazandıktan sonra et ve et ürünleri olarak piyasaya sürülüyor.

Üretim Akademisi: İnovasyon, Üretim, İşletme

254
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@uretimakademisi.com.tr

uretimakademisi.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları aa firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.